Priporočila


“S Tino rada delam na prvem mestu zato, ker so njeni izdelki odlično narejeni, sveži in naročnikom všečni. Tina je hitro odzivna, prisluhne željam in jasno sporoči, kaj vse potrebuje za dober končni izdelek. Komunikacija z njo je enostavna, sproščena in učinkovita, kar je pri tovrstnem delu neprecenljivo. ”

Sanja Macur, Public Relations Director at Adrema Marketing agency


“To je bila ljubezen na prvi pogled! Tina nas je očarala že s prvimi osnutki, s končnim designom pa je naše izdelke dvignila na višjo raven. Postali smo moderni, inovativni, prepoznavni, predvsem pa drugačni od konkurence na trgu. Naša podoba je postala bolj zanimiva tako za kupce, kot tudi za trgovce. Zanimanje ter prodaja sta se strmo povečala!”

Uroš in Valentina Kavčič, znamka Uroš in Valentina


“Po dolgotrajnem iskanju primernega oblikovalca celostne grafične podobe za naše podjetje, smo se povezali s Tinashe design-om in moramo priznati, da smo se odločili prav. Tina vedno ponudi trendovske rešitve, ki so v koraku s časom in hkrati opazne. Tako od nas, kot od naših poslovnih partnerjev smo naleteli na same pozitivne odzive. Toplo priporočamo!”

Lucija Koželj, marketing KOŽELJ d.o.o.


“Z oblikovalko Tino iz studia Tinashe sodelujemo že od samega začetka delovanja Top Dunaj´ca. Pred odprtjem kioska na BTC street food tržnici smo se najprej lotili oblikovanja znaka in celostne podobe znamke (uniform zaposlenih, označevalnih tabel, embalaže hrane, promocijskih letakov in spletne strani). Kasneje smo kiosku v BTC-ju dodali tudi lokal Top Dunaj´c v Mercator centru Domžale, pri čemer smo Tini v sodelovanju z arhitektko Pio Tajnikar zaupali tudi oblikovanje interierja gostinskega lokala. Lahko rečem, da smo z Tinino kreativnostjo in osebnim načinom dela zelo zadovoljni, v današnjem hitrem vsakdanu pri Tini cenim predvsem njeno hitro odzivnost, saj nam vse oblikuje v najkrajšem možnem času.”

Aleš Novak, Top Dunaj´c street food BTC


“S Tino sva prvič sodelovala že pred leti, med pripravami na najino poroko. Njena strokovnost, prijaznost, hitra odzivnost ter njen edinstven slog so bili glavni razlogi, da sva se odločila ponovno sodelovati in ji zaupati izdelavo celostne grafične podobe ter uradne spletne strani plavalne šole. S svojim izjemnim občutkom za estetiko zna strankine želje odlično inkorporirati v unikaten, smiseln in zaključen okvir. Projekt plavalne šole smo odlično usklajevali večinoma na daljavo, kar je za naju, ki sva iz Kopra, zelo pomembno. Poleg tega Tina uredi vse kar potrebujete tako da na enem mestu uredite tisk, izberete promocijski material, štampiljke, itd., kar vam prihrani veliko časa in še več živcev. Tini se še enkrat zahvaljujeva za takšno predanost in angažiranost ter se že veseliva novih skupnih projektov.”

Tina in Matjaž Markič, GO SWIM plavalna šola


“Društvo zelenih nadzornikov Ljubljana deluje tri leta. Za veliko odzivnost Ljubljančanov in široko prepoznavnost ima sigurno največjo zaslugo čudovita spletna stran, ki je avtorsko delo Studia Tinashe. Ker se razmere v naši okolici neprestano spreminjajo nam zelo veliko pomeni, da so vse spremembe izvedene še isti dan. Cenimo in upoštevamo vse predloge, ki jih dobimo s strani oblikovalke Tine, saj ima veliko zanimivih delovnih izkušenj in zelo svež pristop.”

prof. Janez Koželj, predsednik Društva zelenih nadzornikov Ljubljana


S Tino iz studia Tinashe redno sodelujemo že več kot deset let. Nudimo ji razne tiskarske storitve, sodelovali pa smo tudi pri mnogo skupnih projektih. Njeni projekti so vedno oblikovani kakovostno in s posebnim občutkom za stil. Osebnostno pa je zelo prilagodljiva in hitro odzivna, kar v našem poslu veliko šteje. Ravno zato smo njej zaupali tudi oblikovanje novega znaka, s katerim smo zelo zadovoljni.

Aleš Grm, lastnik Enzo grafika d.o.o.


“Tina združuje izjemen čut za estetiko in odličen posluh za naročnika, tako da je sodelovanje z njo vsakič fantastična izkušnja. Je vsestranska in najde oblikovalsko rešitev za vsak izziv. Za nas je že oblikovala elektronsko knjigo, spletno stran, poročne tiskovine in vabila na poslovne dogodke. Popolnoma ji zaupamo, saj vemo, da vedno dobro poskrbi za vse naše oblikovalske potrebe. “

Karolina Jovanoska s.p., Psihoterapija in svetovanje, in Viktor Jovanoski, CARVIC d.o.o.


“Za nas je Tina ponudila idealno rešitev oblikovanja menija ter pokazala veliko mero strokovnosti na svojem področju. Njena posebnost, ki jo cenimo je, da je takoj prepoznala in prisluhnila našim željam ter rešitev zapakirala v najboljši možen paket. Izredno prijazen, topel, a zelo profesionalen pristop, ki nas je takoj prepričal v sodelovanje s Tinashe studiom. Priporočilo vsakomur, ki bi potreboval tovrstno stvoritev, je predvsem njena natančnost, hitrost, držanje dogovorjenega časovnega roka ter dostopnost in ažurna komunikacija. Naše sodelovanje s Tinashe studiem zagotovo ni zaključeno.”

Petra Erjavec, kavarna Park Seventeen


“S studiem Tinashe smo pristopili k zasnovi prenove obstoječe celostne podobe podjetja. S strokovnostjo, odzivnostjo in predvsem odličnimi predlogi smo uspeli ustvariti izgled za katerega lahko rečem, da je izpolnil moja pričakovanja. V studiu poskrbeli tudi za prihodnjo možno nadgradnjo spletnih strani njihovo enostavno posodobitev in vzdrževanje. Ob tem bi se rad zahvalil gospe Tini za trud potrpežljivost in vse predloge, ki so nas pripeljali na cilj. Veselim se vnovičnega sodelovanja.”

Martin Trajanov, direktor GEONOVA d.o.o.”


“Pri Tini me je že ne začetku pritegnil izjemen občutek za estetiko in domiselnost. Za imidž našega podjetja skrbi že vrsto let od dopisov, kartic, poslovnih daril…. Glede na to, da je prepoznavna barva našega podjetja rdeča, so vsi elementi zajeti v lično, zaključeno celoto, ki pritegnejo pozornost. Odnos je bil vedno korekten, na besedo. Kdaj sem ji tudi prepustila proste roke in sem na koncu bila vedno zadovoljna. Všeč mi je, da sledi trendom, tudi modnim a pri tem ohranja originalnost, pridih ženstvenosti (kar je meni zelo všeč) tudi drznost. V idejah se čuti njena osebna nota, iskrica, ki daje na koncu unikaten izdelek, ki pade v oči.”

Anja Pejnović, direktorica ROVS d.o.o.


“Naše izkušnje s Tinashe studiom so več kot izvrstne! Poleg njihovih izrednih oblikovalnih-design rezultatov, smo prezadovoljni z njenimi idejami, izvirnostjo kot tudi z odzivnostjo in realizacijo! Vsem, ki imajo željo po izvirnem izvrstnem oblikovanju-designu, hitro relizacijo, doseči več, jih zelo priporočamo.”

Anžur Vito, direktor DRIL d.o.o.